Totalrenoveret sommerhus udlejes til privat / Ferienhaus privat zu meiten  / Summercottage for rent

DK                                        

                                     

Info om huset

Priser

Kontakt

Flere billeder

Andre links

Gæstebog

 

 

 

 

Velbeliggende "Anneberg - Marstrand" sommerhus på 102 m2. , på lækker lys grund i lukket område, kun 600 meter fra stranden og 800 meter til den nærmeste SPAR købmand.

Huset er opført i træ med tag af sorte betontagsten og indeholder: Entrè, 2 soveværelser med ialt 4 køjer, 2 soveværelser med dobbeltsenge, helt nyt badeværelse med brusenichè og gulvvarme, helt nyt køkken med kogeø,  hyggelig spisestue med nyt klima-anlæg, samt 35 m2 stor stue med brændeovn, som igen har udgang til en 40m2 stor træterresse. Her er en nyopført overdækning.  I hvert værelse er der et stort skab. 

Huset er totalrenoveret i 2004 og har hvide listelofter, nye trægulve og opvarmning sker ved termostatstyret elvarme, klimaanlæg og brændeovn. Der er helt nye termoruder overalt i huset. Endvidere findes carport og udhus. Grunden er på 1.130 m2 og er meget solrig og med varieret beplantning.

Hunde er tilladt (dog ikke katte pga allergi).

Huset har følgende faciliteter: Farve TV med parabol, DVD-video, stereoanlæg med cd-afspiller, opvaskemaskine, el-komfur, køle-&  frys, microovn, kaffemaskine, el-koger, brødrister etc. Der er en høj stol til en baby samt en barneseng. Strygebræt og strygejern til rådighed. Havestole, havebord og hynder til 8 pers. samt en grill. Der er ligeledes 5 cykler til rådighed hvoraf een  med barnesæde. Der er sandkasse og gyngestativ til børnene.

Der er dyner og hovedpuder til 8 personer.

Bemærk:  Røgfrit hus

 

Retur til hovedmenu